Vicrea

Vacature IT-bedrijfskundige stage (kopie) - Amersfoort

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 21-09-2018 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats Amersfoort Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 0 - 40 Salaris -
Vacature IT-bedrijfskundige afstudeerstage
Ben jij vanaf februari 2019 op zoek naar een leuke HBO afstudeerstage in de richting van IT/bedrijfskunde/BIM bij een dynamisch en groeiend IT-bedrijf in Amersfoort? Dan is Vicrea op zoek naar jou!

Jouw stage:
Je zult een opdracht uit voeren die jij samen met de Customer Service Manager bedenkt. Tevens ben je vrij met eigen invulling te komen voor tijdens je stage. Hierdoor kan je de stage zo uitdagend maken als je zelf wilt. Hierover gaan we graag het gesprek met je aan.

Bij Vicrea werken we volgens het nieuwe werken. Je kunt zo de ene dag aansluiten bij het Customer Service team en de volgende dag tussen bijvoorbeeld de Consultants gaan zitten. Daarnaast zorgen wij voor interne stagebijeenkomsten waar jij en je mede stagiairs voor worden uitgenodigd.

Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk thuis bent in ons bedrijf. Jij zorgt ervoor dat we aan het einde van jouw stage een afgeronde opdracht ontvangen. Als de stage van beide kanten goed is bevallen hopen we dat je na je stage bij ons in dienst komt om jouw opdracht verder in de praktijk te brengen.

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste vierdejaars HBO student in de richting van IT, bedrijfskunde, technische bedrijfskunde, Business IT & Management of een andere passende studie. Je hebt affiniteit met IT, en je bent op zoek naar een leuke plaats om jouw afstudeerstage uit te voeren. Je bent creatief, zelfstandig, resultaatgericht en neemt initiatief. Uiteraard ben je leergierig en durf je taken op je te nemen die wellicht nieuw voor je zijn. Je denkt graag mee over de aanpak maar je steekt ook de handen uit de mouwen.

 

Wij bieden (stage):
• Stage lopen in een dynamisch en groeiend bedrijf met als standplaats Amersfoort;
• Je wordt begeleid door een ervaren professional;
• Je doet ervaring op met IT gerelateerd werk en je kunt meekijken op alle afdelingen;
• Werken in een informele, open en ondernemende cultuur met veel ruimte voor eigen initiatief;
• Een stagevergoeding van €400 o.b.v. 40 uur
• Een laptop in bruikleen gedurende je stageperiode;

Over Vicrea
Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf, gespecialiseerd in slimme data-integratie oplossingen, Geografische Informatie Systemen en maatwerk toepassingen. Wij transformeren data naar waardevolle informatie. Zo'n 60 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaard- en maatwerksoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor kunnen organisaties effectiever en efficiënter functioneren. Vicrea is sinds de oprichting in 1999, uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van ruimtelijke informatietechnologie. Wij spelen in op de nieuwste technologieën en zijn daarom de concurrentie vaak een stap voor. Dit vullen we aan met een gezonde dosis lef, waardoor we iedere uitdaging aankunnen. Voor zowel starters als ervaren professionals heeft Vicrea vaak plek.

Kijk voor meer informatie over Vicrea verder op onze website.

Reageren
Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct. Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met onze HR Adviseur, Renée de Nooij op 06 22 850 586 of via hr@vicrea.nl.

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden Stagiair, IT, HBO, BIM, Technische bedrijfskunde, Commerciƫle economie

Contactgegevens

Contactpersoon Renee de Nooij

Vestigingsplaats

Solliciteer