Vicrea

Technisch Consultant Junior - Amersfoort

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 02-05-2017 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Amersfoort Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 0 Salaris -
Technisch Consultant Junior

Ben jij in staat om IT processen te doorgronden en wil jij het verschil maken door de optimale inzet van data? Wil jij graag creatief bezig zijn met IT oplossingen bij klanten. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie ben jij?
Je vindt het leuk om bezig te zijn met data en beschikt over een breed scala van technieken. In je werk wil je meerwaarde creëren voor klanten door samen met de klant pragmatische oplossingen te bedenken en deze te implementeren. Je bent communicatief sterk en kan omgaan met deadlines.

Jouw functie
In deze functie is het van belang dat je goed in staat bent om het vraagstuk van de klant te doorgronden. Je zult de voorgestelde oplossing op gestructureerde wijze moeten kunnen beschrijven in een rapport en deze bespreken met de klant. Uiteindelijk zal je de oplossing ook daadwerkelijk implementeren gebruik makend van diverse technieken. Bij kleinere projecten werk je vaak zelfstandig van het begin tot afronding, bij grotere projecten kan het zijn dat software engineers of een projectleider onderdeel zijn van het team. De klanten waarmee je werkt zullen vraagstukken hebben die variëren van enkele dagen tot enkele maanden werk. Flexibiliteit en het vermogen om te gaan met deadlines is belangrijk in deze functie.


Wij vragen

 • HBO of WO werk- en denkniveau
  (dit kan een IT gerelateerde opleiding zijn, maar ook bijvoorbeeld een opleiding richting GIMA, sociale geografie en planologie of een minor richting nationale GI)
 • Affiniteit met ICT is belangrijk
 • Kennis van databases (bijvoorbeeld Microsoft SQL of Oracle DB)
 • Kennis van een GIS pakket (bijvoorbeeld ArcGis, QGIS of iets vergelijkbaar)
 • Kennis van ETL-tooling (bijvoorbeeld FME)
 • Kennis van statistische programmeer talen (Bijvoorbeeld R)
 • Het is een pre als je kennis hebt van Python of JavaScript
 • Kennis van C# of Java is een pré
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Enthousiasme, ‘drive’ en ambitie
 • Proactief en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
 • Loyaliteit en teamgevoel

Wij bieden

 • Een uitdagende en dynamische functie bij een goed werkgever, waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen en je de mogelijkheid krijgt om actief mee te werken aan de verdere ontwikkeling van Vicrea.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een dertiende maand, lease auto, goede pensioenregeling en een mobiele telefoon.
 • Ruimte voor ontwikkeling, gericht op het vergroten van je kennis al het trainen van je vaardigheden.
 • Leuke collega’s en een ambitieuze bedrijfscultuur. Naast het werk worden er game-avonden, borrels en teamuitjes georganiseerd.
 • Een functie voor 40 uur met als standplaats Amersfoort.

Over Vicrea
Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf, gespecialiseerd in slimme data-integratie oplossingen, Geografische Informatie Systemen en maatwerk toepassingen. Wij transformeren data naar waardevolle informatie. Zo'n 100 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaard- en maatwerksoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor kunnen organisaties effectiever en efficiënter functioneren. Vicrea is sinds de oprichting in 1999, uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van ruimtelijke informatietechnologie. Wij spelen in op de nieuwste technologieën en zijn daarom de concurrentie vaak een stap voor. Dit vullen we aan met een gezonde dosis lef, waardoor we iedere uitdaging aankunnen. Voor zowel starters als ervaren professionals heeft Vicrea vaak plek. Kijk voor meer informatie over Vicrea verder op onze website.


Reageren
Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct. Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met onze HR manager Eline Huijzendveld via 06 - 43392506.

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden ´╗┐Technisch Consultant; java; GEO; datebase

Contactgegevens

Contactpersoon Renee de Nooij

Vestigingsplaats

Solliciteer