Vicrea

Stage Communicatie & Marketing (3e jaars HBO) - Amersfoort

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 18-10-2018 Functiecategorie Marketing
Standplaats Amersfoort Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 24 - 40 Salaris -
Stagiair Communicatie & Marketing (3e jaars HBO)


Wie jij bent? Jij bent een topper!
Jij bent een enthousiaste 3e jaars HBO student in een richting van communicatie of marketing die op zoek is naar een uitdagende stage. Je bent creatief, zelfstandig, resultaatgericht en neemt graag initiatief. Je leert snel en verdiept je graag in taken die nieuw voor je zijn. Dat je strategisch kunt denken, daar waren we al achter, maar je steekt ook graag de handen uit de mouwen. Dat je een ster bent met afkortingen, Instagram en emoji’s vinden we trouwens heel leuk voor je, maar wij waarderen het nog veel meer als je ook perfect Nederlands kunt schrijven.

Jouw functie:
Als stagiair Communicatie & Marketing maken wij in korte tijd een echte professional van je. Zo stap je als een ‘broekie’ naar binnen en loop je aan het eind van jouw stage met hele dikke ‘communicatie spierballen’ weer naar buiten. Wij laten je disciplines van het vak zien. Diversiteit is het sleutelwoord en van verveling zal nooit sprake zijn. Zo werk je de ene dag aan onze nieuwsbrief, beheer je Social Media kanalen en bedenk je de volgende dag een script voor de nieuwe video’s op onze ‘werken bij’ website. Met jouw jonge creatieve geest ontwikkel je eigen marketing acties, schrijf je mee aan productfolders en lever je een bijdrage aan ons strategische plan. Kortom, van planvorming tot uitvoering, een veelzijdige stage waar je skills maximaal ontwikkeld worden.

Wat kunnen we zo’n topper als jij bieden?
• Stage lopen bij het leukste IT-bedrijf in Amersfoort (en omstreken);
• Begeleiding door professionals uit jouw directe vakgebied;
• Actief meewerken, niet vanaf de zijlijn meekijken en werken aan een saai onderzoek
• Bakken aan ervaring opdoen met praktijkgericht werk;
• Je eigen werk bedenken, laten ontwikkelen en inzetten;
• Stagevergoeding van € 325- bruto per maand o.b.v. 40 uur;
• Een laptop en mobiele telefoon in bruikleen gedurende je stageperiode;

Dat je terecht komt in een team met de allerleukste collega’s, er een soort toverdrank uit de koffiemachine komt, het heerlijk werkt binnen de open en informele sfeer en je alle vrijheid krijgt voor eigen initiatieven… daar kom je later wel achter.

Over Vicrea
Vicrea is een IT-bedrijf, gespecialiseerd in data-integratie en Geografische Informatie Systemen. Sinds onze oprichting in 1999, zijn we uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van ruimtelijke informatietechnologie. Dat klinkt misschien een beetje saai (als je nu onbewust ‘ja’ knikt, moet je je echt gaan schamen), maar wij zijn geen standaard IT Nerds. Wij transformeren data naar waardevolle informatie. Dat is onze Superpower. Zo'n 60 getalenteerde professionals werken dagelijks met passie aan software-oplossingen die organisaties helpt effectiever en efficiënter te functioneren. Innovatie en nieuwe technologieën helpen ons daarbij om de concurrentie een stap voor te blijven. Dat vraagt om een gezonde dosis lef, waarmee we iedere uitdaging aankunnen. En juist dat element van lef, dat moet jou aanspreken om voor een stage binnen ons bedrijf te kiezen.

Kop hem vandaag nog in!
Wij jij de garantie hebben op een leuke stage en herken jij je in het profiel? Solliciteer vandaag nog en wordt onze nieuwe topper. Neem contact op met onze HR Adviseur, Renée de Nooij!


Tel: 06 22 850 586
Mail: hr@vicrea.nl

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Marketing
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden Communicatie, Marketing, Stage, HBO, Derde jaar, Stagiair, Stage

Contactgegevens

Contactpersoon Renee de Nooij

Vestigingsplaats

Solliciteer