Vicrea

Ervaren software engineer (.NET en/of C#) - Amersfoort

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 20-04-2017 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Amersfoort Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 40 - 0 Salaris -

Wil jij verder meegroeien met een bedrijf dat gave IT oplossingen bouwt en hiermee haar klanten efficiënter laat werken? Dan is dit je kans!

Wie ben jij?

Een ervaren ontwikkelaar die gericht is op het verhogen van het gebruiksgemak en de efficiency van onze software oplossingen. Kwaliteitsverbetering is daarbij een belangrijke doelstelling. Ook zul jij junior ontwikkelaars en stagiairs begeleiden in het scrumteam.

Jouw functie
Als software engineer kom je te werken binnen een scrumteam. De producten waar je aan werkt worden gebruikt in het hart bij diverse gemeentes, ministeries, utilities, uitvoeringsorganisaties, waterschappen en provincies. Daar zorgen ze voor een betrouwbare uitwisseling tussen verschillende systemen, zowel voor het interne applicatielandschap als met andere overheden en ketenpartners. Het volledige platform is voorzien van beheer- en raadpleegomgevingen op basis van moderne webtechnologieën.

Naast het realiseren van nieuwe functionaliteiten zal je ook de bestaande programmatuur onderhouden en wordt er verwacht dat je bijdraagt aan het waarborgen en verhogen van de kwaliteit. We zoeken een teamspeler die graag meedenkt over nieuwe functionaliteiten en de architectuur van het platform. En iemand die de junior ontwikkelaars en stagiairs begeleidt binnen het scrumteam.


Wij vragen

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Aantal jaar ervaring met software ontwikkeling.
 • Ervaring met agile ontwikkelmethoden als scrum
 • Ervaring met .Net/C#, HTML en/of Javascript.
 • Kennis van webservices en -API’s
 • Bekendheid met relationele databases
 • Iemand die sterk gericht is op het behalen van resultaten en gericht op kwaliteit
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Enthousiasme en ‘drive’ voor IT ontwikkeling
 • Proactief en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
 • Loyaliteit en teamgevoel

 

Wij bieden

 • Een uitdagende en dynamische functie bij een goed werkgever, waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen en je de mogelijkheid krijgt om actief mee te werken aan de verdere ontwikkeling van Vicrea.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een dertiende maand, goede pensioenregeling en een mobiele telefoon.
 • Ruimte voor ontwikkeling, gericht op het vergroten van je kennis al het trainen van je vaardigheden.
 • Leuke collega’s en een ambitieuze bedrijfscultuur. Naast het werk worden er game-avonden, borrels en teamuitjes georganiseerd.
 • Een functie met als standplaats Amersfoort.

Over Vicrea
Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf, gespecialiseerd in slimme data-integratie oplossingen, Geografische Informatie Systemen en maatwerk toepassingen. Wij transformeren data naar waardevolle informatie. Zo'n 100 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaard- en maatwerksoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor kunnen organisaties effectiever en efficiënter functioneren. Vicrea is sinds de oprichting in 1999, uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van ruimtelijke informatietechnologie. Wij spelen in op de nieuwste technologieën en zijn daarom de concurrentie vaak een stap voor. Dit vullen we aan met een gezonde dosis lef, waardoor we iedere uitdaging aankunnen. Voor zowel starters als ervaren professionals heeft Vicrea vaak plek.
Kijk voor meer informatie over Vicrea verder op onze website.

 

Reageren

Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct.

Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met onze HR manager Eline Huijzendveld via 06 - 43392506.

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden software engineer Net/C#, HTML en/of Javascript. Amersfoort

Contactgegevens

Contactpersoon Renee de Nooij

Vestigingsplaats

Solliciteer